Αθλητισμός|31.08.2019 23:41

Ανίκητη Ξάνθη, έκανε το 2x2 με ανατροπή στο Αγρίνιο

Newsroom

Ονειρεμένο είναι το ξεκίνημα της Ξάνθης στο νέο πρωτάθλημα. Η ακριτική ομάδα μετά την απίθανη εκτός έδρας επικράτηση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έκανε το... θαύμα μας και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Το σύνολο του Κίκο Ραμίρεθ μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με αντεπίθεση εξπρές κατόρθωσε να μετατρέψει το 1-0 σε 1-2 και να φτάσει τους έξι βαθμούς έπειτα από δύο αγωνιστικές!

Το σκορ άνοιξε για τον Παναιτωλικό στο 70' ο Μπαΐροβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Ντάλσιο έπειτα από μαρκάρισμα του Ντίρεσταμ). Η αντίδραση της Ξάνθης ωστόσο ήταν άμεση και γρήγορη καθώς με τέρματα των Εντουάρντο στο 72' και του Στούργκεον στο 77', έβγαλε νοκ άουτ τους Αγρινιώτες που έμειναν στο απόλυτο μηδέν στη βαθμολογία.

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς (46' Μαρσιάλ), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (46' Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Μπαΐροβιτς. 

Ξάνθη: Μπέντο, Μπαξεβανίδης (36' Ντίρεσταμ), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Τερκί, Κοβάτσεβιτς, Μπαριέντος (57' Φοσέ), Τζουρίτσκοβιτς, Στάργκεον, Ρενέλα (68' Εντουάρντο).  

ΠαναιτωλικόςΞάνθηSuperLeagueποδόσφαιρο