Αθλητισμός|01.09.2019 01:12

Τέλος στο σίριαλ με Νεϊμάρ: Παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Newsroom

Τελικά ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης! Υστερα από περίπου δύο μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων, τόσο με τους Καταλανούς όσο και με τους Μαδριλένους (ακόμη και το όνομα της Γιουβέντους ενεπλάκη κάποια στιγμή στα σενάρια), η απόφαση του Νεϊμάρ είναι να παραμείνει κάτοικος Παρισίων!

Βλέποντας ότι καμία ομάδα δεν μπόρεσε να έλθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν που δεν ήταν αρνητική να τον παραχωρήσει αλλά με το κατάλληλο αντάλλαγμα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ το πήρε απόφαση και επέλεξε να παραμείνει στην Παρί.

Αυτό αποκάλυψε η εφημερίδα «L' Equipe» σύμφωνα με όσα είπε ο παίκτης στην οικογένειά του. Υπενθυμίζεται, ότι στην αρχή του καλοκαιριού ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είχε διαμηνύσει πως ο Νεϊμάρ ήταν διαθέσιμος προς πώληση βάζοντας «βόμβα» στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ τις τελευταίες μέρες άνθρωποι της Μπάρτσα είχαν βρεθεί στη γαλλική πρωτεύουσα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής προσφέροντας κάποια στιγμή 200 εκατ. ευρώ συν τρεις ποδοσφαιριστές με δανεισμό!

Κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε ποτέ όμως, ούτε ακόμη κι όταν ο ίδιος ο παίκτης αποφάσισε να βάλει 20 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του για να φύγει. Κι εν τέλει το σίριαλ του καλοκαιριού αποδείχθηκε... σαπουνόπερα.

Πηγή: sdna.gr

ΜπαρτσελόναΡεαλ ΜαδρίτηςΠαρί Σεν ΖερμένΝεϊμάρLigue 1