Αθλητισμός|01.09.2019 13:43

Αράχωβα: Σε εξέλιξη το 5ο Arachova Trail (pics)

Ντέπη Χιωτοπούλου

Ενας αγώνας για έμπειρους αθλητές, για αθλητές που αγαπούν το άθλημα και το βουνό, αλλά και για παιδιά δημοτικού, που με αγάπη τον αγκάλιασαν και συμμετείχαν στο 1 χλμ., στο πλαίσιο του 5ου Arachova Trail, που διοργανώνει σήμερα, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Χιονοδρόμων και Ορειβασίας Αράχωβας.

Τι και αν τα παιδιά τερμάτιζαν, όλα εξαντλημένα, τρέχοντας το 1 χλμ., στα δρομάκια της Αράχωβας. «Ηταν δύσκολο» έλεγαν στο ethnos.gr οι μαθητές του δημοτικού, άλλοι συμμετέχοντας για πρώτη φορά, κι άλλοι για τρίτη και τέταρτη. Ολα τα παιδιά, ιδρωμένα και με τη γλώσσα βγαλμένη, τερμάτισαν, και με ιδιαίτερη χαρά, τριγυρνάνε στους δρόμους της ορεινής κωμόπολης με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια.

Το ίδιο και οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν στον ημιμαραθώνιο 21 χλμ., στα 11 χλμ. και στα 6 χλμ.

«Είχε ζέστη, και πολλές πέτρες, και πολύ ανηφορικό ήταν το κομμάτι από τα 3 χλμ. μέχρι τα 6 χλμ.» είπαν στο ethnos.gr αθλητές που τερμάτισαν τα 11 χλμ.

Ωραία διαδρομή, για άλλους εύκολη, για άλλους δύσκολη’ «τρέχω σε μαραθώνιους» μας είπε ο 74ος κ. Λάμπρος, με καταγωγή από τη Λειβαδιά, ο οποίος έχει τρέξει και στον ημιμαραθώνιο των 21 χλμ.

Το 5ο Arachova Trail θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι, με τις απονομές των πρώτων νικητών.

Αράχωβαημιμαραθώνιος