Αθλητισμός|12.09.2020 00:31

Ολυμπιακός: Δυνατό φινάλε με καρέ μεταγραφών

Newsroom

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τη θερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» σε λιγότερο από 24 ώρες ανακοίνωσαν τέσσερις μεταγραφές θέλοντας να γεμίσουν το ρόστερ τους ενόψει του δύσκολου χειμώνα που τους περιμένει σε... τριπλό ταμπλό με υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.

Αρχικά οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού Μάξι Λοβέρα, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ροζάριο Σεντράλ. Πρόκειται για 20χρονο εξτρέμ, ο οποίος θεωρείται απ' τα πολύ μεγάλα τα ταλέντα στην Αργεντινή.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή και του Γιασίν Μπενζιά. Ο Γαλλοαλγερινός μέσος, ο οποίος αποτέλεσε διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς, αποκτήθηκε με δανεισμό από τη γαλλική Λιλ.

Εν συνεχεία, έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης του Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος εμφανίστηκε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα. Ο Γκασπάρ προέρχεται από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στην Γκιμαράες με τον Μαρτίνς. Ο 26χρονος Ανγκολέζος καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το καρέ των «ερυθρόλευκων» μεταγραφών έκλεισε με τον 18χρονο Σέρβο αμυντικό χαφ Κρίστιαν Μπέλιτς, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γουέστ Χαμ. 

ΟλυμπιακόςΚρίστιαν ΜπέλιτςμεταγραφέςΜπρούνο ΓκασπάρΜαξιμιλιάνο ΛοβέραΓιασίν Μπενζιά