Φερέιρα: «Ο Κομπανί μού εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε ξανά πρωτάθλημα»
Αντώνης ΤσακαλέαςΟ Αμπέλ Φερέιρα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με τον Βενσάν Κομπανί (πολυπρωταθλητής στην Premier League με τη Μάντσετσερ Σίτι) λίγο πριν από τη φιλική αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Αντερλεχτ.
«Συζήτησα με τον Κομπανί για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουμε να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Τότε, ο Κομπανί, μου έδειξε το καπέλο που φορούσα, που έλεγε "πρωταθλητές" και μου είπε: "Αν θέλετε να πάρετε το πρωτάθλημα, πρέπει αυτά εδώ να τα εξαφανίσετε. Πρέπει να αφήσετε πίσω σας όσα έγιναν πέρυσι. Ο,τι έγινε, πάει, τελείωσε. Πέρυσι ήσασταν πρωταθλητές. Τώρα ξεκινάτε από το μηδέν. Πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή με στόχο να φτάσετε στη κορυφή"» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ.
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI