Αθλητισμός|02.09.2019 11:57

Ο Ολυμπιακός θα δώσει 5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για Ποντένσε

Newsroom

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ήρθαν ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ντάνιελ Ποντένσε. Οι δύο σύλλογοι βρίσκονταν σε διαμάχη από το καλοκαίρι του 2018, όταν οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Ο πορτογαλικός σύλλογος αρχικά προσέφυγε στα εγχώρια δικαστήρια ενώ απείλησε και με προσφυγή στο CAS διεκδικώντας αποζημίωση από τους Πειραιώτες.

Εν τέλει, βρέθηκε η χρυσή τομή και οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν, κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τη μετακίνηση του Μπρούνο Γκασπάρ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από τη Σπόρτινγκ στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record«, το ζήτημα κλείνει οριστικά καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα καταβάλουν στα «Λιοντάρια της Λισαβόνας» περί τα πέντε εκατ. ευρώ.

«Οι δύο ομάδες συζητούσαν για την εξεύρεση λύσης τους τελευταίους μήνες και η μεταγραφή του Γκασπάρ στον Ολυμπιακό επιτάχυνε τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες συνέβαλε και ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ποντένσε. Οι τελικοί όροι της διαδικασίας θα γίνουν γνωστοί σήμερα, αλλά είναι βέβαιο ότι τα Λιοντάρια θα εξασφαλίσουν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ» αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Σπόρτινγκ ΛισσαβόναςποδόσφαιροΟλυμπιακόςΝτάνιελ Ποντένσεμεταγραφές