Η τρομαχτική στιγμή που θεατής πέφτει μπροστά σε αγωνιστικό αυτοκίνητο που έρχεται (vid)
NewsroomΕνα δευτερόλεπτο μακριά από το θάνατο βρέθηκε ένας Γερμανός που μαζί με φίλους του παρακολουθούσε τον αγώνα του παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Ο άνδρας έπεσε από ένα μικρό τοίχο που βρίσκονταν μπροστά από την άσφαλτο σε μία μικρή κλειστή στροφή της διαδρομής την ώρα του αγώνα.
Λίγα μέτρα πιο πίσω βρίσκονταν το Citroen που οδηγούσε ο Mads Ostberg. Αν και το Citroen έχει πάρει την πρώτη κλειστή αριστερή στροφή και ετοιμάζεται να μπει στην ανοικτή δεξιά ο έμπειρος Ostberg με τον κατάλληλο ελιγμό απέφυγε τον πεσμένο θεατή και κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή. Τo video που κατέγραψε ένας άλλος θεατής λίγα μέτρα πιο μακριά κόβει την ανάσα.
«Τον είδα να πέφτει λίγα μέτρα μπροστά μου. Εάν είχε πέσει ένα δευτερόλεπτο μετά δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να αντιδράσω ή εάν θα υπήρχε τρόπος να τον αποφύγω» δήλωσε ο Ostberg στο Autosport περιγράφοντας τον ηρωικό του χειρισμό με κίνδυνο να βγει από την πορεία του και να πέσει στο γκρεμό.
- Η Γάζα ήταν το «πειραματόζωο» για τον πόλεμο στο Ιράν: Πώς το Ισραήλ επιτίθεται σε «τυφλούς» βαλλιστικούς στόχους μέσω ΑΙ
- Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
- Τι συνέβη όταν 16χρονη πήγε στην Τουρκία για να βάλει μαλλιά - Το αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο
- Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση