Αθλητισμός|02.09.2019 18:53

Αρης: Στροφή στο εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του Παντελίδη

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Στην αγορά του εξωτερικού ρίχνουν πλέον το βάρος οι επιτελείς της ΠΑΕ Αρης για την πρόσληψη νέου προπονητή. Ο ισχυρός άνδρας του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης και ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Αγγελος Χαριστέας έχουν επωμιστεί το θέμα του αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη και μετά από τις πρώτες συζητήσεις, αποφάσισαν να ρίξουν την προσοχή τους εκτός Ελλάδας.

Επαφές έχουν γίνει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που όμως περιμένει κάποια ομάδα από το εξωτερικό, στο κάδρο παραμένει και ο Τραϊανός Δέλλας, κυρίως λόγω του παρελθόντος του με τον Αρη, αλλά και της σχέσης του με τον Αγγελο Χαριστέα, ωστόσο στα γραφεία της Αλκμήνης, κρίνουν ότι πρέπει να επιλεγεί ξένος τεχνικός, που θα δουλέψει απερίσπαστος με τους ποδοσφαιριστές για να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα και να επαναφέρει τον Αρη στις νίκες.

Ο Χαριστέας εξετάζει και την ολλανδική και γερμανική αγορά, που τη γνωρίζει καλά, ενώ και ο Καρυπίδης συνεχίζει επαφές Ιβηρες και Γάλλους προπονητές. Αναμένονται εξελίξεις, καθώς στον Αρη ιδανικό θα είναι να μην χαθεί χρόνος, όσο ισχύει η διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά δεν πρόκειται να πάρουν και βιαστική απόφαση υπό την πίεση του χρόνου.

Αποχωρεί ο Γιουνές

Στο μεταξύ είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η από κοινού διακοπή συνεργασίας με τον Τυνήσιο επιθετικό Χαμζά Γιουνές, που θα καταλήξει στη ρουμανική Πετρολούλ, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τελευταία στιγμή κι άλλη αποχώρηση. Ωστόσο φαίνεται πως κι ο Αρης θα χρειαστεί ενίσχυση, καθώς υπάρχει ανάγκη για έναν επιθετικό και οπσδήποτε για αριστερό μπακ.

Παράλληλα ο Αγγελος Χαριστέας αρχίζει προσωπικά ραντεβού με κάθε ποδοσφαιριστή προκειμένου να αποκομίσει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια.

ΑρηςποδόσφαιροΣάββας ΠαντελίδηςπροπονητήςSuper League 1