Αθλητισμός|02.09.2019 18:50

Αυλαία μεταγραφών: Μκχιταριάν στη Ρόμα, Τσιτσαρίτο στη Σεβίλλη (pics)

Newsroom

Η αυλαία των μεταγραφών στην πλειοψηφία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πέφτει το βράδυ της Δευτέρας (2/9) και - όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα - οι ανακατατάξεις είναι διαδοχικές. Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσιτσαρίτο Ερνάντες από τη Γουέστ Χαμ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια μεταγραφή που κόστισε στους Σεβιγιάνους 9 εκατ. ευρώ.

Η Νάπολι είναι ο επόμενος σταθμός του Φερνάντο Γιορέντε ύστερα από μια διετία στη Τότεναμ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Ο Γιορέντε έχει στο παρελθόν αγωνιστεί στη Γιουβέντους.

T

Η Ρόμα θα είναι ο επόμενος σταθμός στη καριέρα του Χενρίκ Μκχιταριάν, με τον Αρμένιο να πηγαίνει στην «αιώνια πόλη» με τη μορφή δανεισμού από την Αρσεναλ 

T

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση των Κέιλορ Νάβας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και Μάουρο Ικάρντι από την Ιντερ, με τον Αργεντινό να ετοιμάζεται να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με τους «νερατζούρι» και ακολούθως να μετακομίσει στο Παρίσι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

ΝάπολιμεταγραφέςΣεβίλληΧενρίκ Μκχιταριάν