Αθλητισμός|03.09.2019 08:01

Μουντομπάσκετ 2019 - 4η μέρα: Πρόγραμμα, μεταδόσεις και live streaming

Newsroom

Το Μουντομπάσκετ της Κίνας βρίσκεται σε εξέλιξη και προσφέρει καθημερινά έντονες συγκινήσεις στους φίλους του μπάσκετ. Ήδη έξι ομάδες, η Ρωσία, η Πολωνία, η Αργεντινή, η Σερβία, η Ισπανία και η Ιταλία έχουν τσεκάρει το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που φιλοδοξεί να πετύχει και η Ελλάδα.

Η Εθνική μπάσκετ μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Βραζιλίας, στο ντέρμπι του 6ου ομίλου που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (3/9) στις 15.00 και θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports.

Δείτε εδώ το πανόραμα του Μουντομπάσκετ τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και τη συνέχεια της δεύτερης αγωνιστικής

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα της τέταρτης ημέρας (3/9) του Μουντομπάσκετ αρχίζει με το παιχνίδι της Αυστραλίας με τη Σενεγάλη και συνεχίζεται με την αναμέτρηση του Μαυροβουνίου με τη Νέα Ζηλανδία για τον 6ο όμιλο.

Την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση θα διεκδικήσουν και η Ιαπωνία με την Τσεχία στον 5ο όμιλο. Η Γερμανία «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης. Πολύ ενδιαφέρον θα έχει το παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, όπως είναι η Λιθουανία κι ο Καναδάς στον 7ο όμιλο.

Η Team USA στοχεύει στη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση απέναντι στην Τουρκία, ενώ εύκολη αναμένεται να είναι η αποστολή της Γαλλίας κόντρα στην Ιορδανία.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Εθνικής, αλλά και όλης της διοργάνωσης, όπως, επίσης, τις ώρες των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν το τουρνουά.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (3/9)

Δείτε το πρόγραμμα της 4ης ημέρας του Μουντομπάσκετ 2019:

10.30: Αυστραλία – Σενεγάλη, ert.gr (ΕΡΤ Play1)

11.00: Μαυροβούνιο – Νέα Ζηλανδία, ΕΡΤ SPORTS

11.30: Ιαπωνία – Τσεχία, ΕΡΤ 2

11.30: Γεωργία – Δομινικανή Δημοκρατία, ert.gr (ΕΡΤ Play2)

14.30: Λιθουανία – Καναδάς, ΕΡΤ 3

15.00: Βραζιλία – Ελλάδα, ΕΡΤ SPORTS

15.30: ΗΠΑ – Τουρκία, ΕΡΤ 2

15.30: Ιορδανία – Γαλλία, ert.gr (ΕΡΤ Play1)

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAΚίναμπάσκετΜουντομπάσκετ 2019