Αθλητισμός|03.09.2019 09:35

Αντετοκούνμπο: Κινέζοι πληρώνουν 1.000 δολάρια τη βραδιά με την ελπίδα να τον συναντήσουν

Newsroom

Η Αντετοκουνμπομάνια καλά κρατεί στην Κίνα στη διάρκεια του Μουντομπάσκετ 2019. Από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην ασιατική χώρα ο σούπερ σταρ της Εθνικής Ελλάδας, στο κατόπι του βρίσκονται δεκάδες Κινέζοι, οι οποίοι τον ακολουθούν κατά βήμα. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει περιορίσει τις εμφανίσεις του σε δημόσιους χώρους αλλά προτιμά να κινείται εντός του ξενοδοχείου που φιλοξενεί την Εθνική και πάντοτε διακριτικά, προσπαθώντας να περάσει (όσο μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο) απαρατήρητος...

Εξω από το ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδας, στο οποίο μάλιστα φιλοξενούνται και οι αποστολές των υπόλοιπων χωρών του ελληνικού ομίλου, καθημερινά στήνονται με τις ώρες δεκάδες fans του Αντετοκούνμπο, οι οποίοι ελπίζουν κάποια στιγμή να τον δουν να ξεπροβάλει για να τον χαιρετήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του ή να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο.

Και τι δεν σκαρφίζονται για να τραβήξουν την προσοχή του. Οπως μία επταμελής παρέα νεαρών Κινέζων, οι οποίοι ντύθηκαν από πάνω μέχρι κάτω με τα χρώματα των Μιλγουόκι Μπακς και φυσικά τον αριθμό 34 και το όνομα Antetokounmpo στην πλάτη. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η ιστοσελίδα globoesporte.

1000 δολάρια τη βραδιά!

Οι Κινέζοι, όμως, δεν μένουν μόνο εκεί προκειμένου να δουν από κοντά τον Γιάννη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο εν λόγω βραζιλιάνικο σάιτ, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν πληρώσει 1.000 δολάρια τη βραδιά προκειμένου να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδαςμ με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα δουν από κοντά και θα μιλήσουν στον MVP του ΝΒΑ!

Γιάννης ΑντετοκούνμποΠαγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAμπάσκετΕθνική ομάδαΕθνική μπάσκετΜουντομπάσκετ 2019