Αθλητισμός|03.09.2019 01:23

Οριστικό: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μάουρο Ικάρντι (vid)

Newsroom

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν μένει πια στο Μιλάνο. Το πολύκροτο «θρίλερ» με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό έλαβε τέλος με την μετακίνησή του (ως δανεικός) στο Παρίσι, έστω και στο παρα 1' της μεταγραφικής περιόδου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ικάρντι επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την Ιντερ, και στη συνέχεια βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για λογαριασμό της Παρί Σ.Ζ. για να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους, με οψιόν αγοράς.

T

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι απολαβές του θα είναι στα 8 εκατ. ευρώ, και η οψιόν αγοράς ορίστηκε στα 65 εκατ. ευρώ. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Παρί Σεν Ζερμέν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει γίνει μία διεθνής ποδοσφαιρική δύναμη που προσελκύει μερικούς από τους πιο σπουδαίους παίκτες τα τελευταία χρόνια» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ικάρντι.

T

Κέιλορ Νάβας στην Παρί, Αρεολά στη Ρεάλ

Στην Παρί θα συνεχίσει την καριέρα του και ο γκολκίπερ Κέιλορ Νάβας, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μια πενταετία. Ο Κοσταρικανός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Την αντίθετη διαδρομή ακολούθησε ο Αλφόνς Αρεολά, ο οποίος παραχωρήθηκε με δανεισμό από τους Παριζιάνους στη Ρεάλ προκειμένου να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στο τέρμα πίσω από τον Κουρτουά...

Μάουρο ΙκάρντιΚέιλορ ΝάβαςΡεαλ ΜαδρίτηςΙντερΠαρί Σεν Ζερμέν