Αθλητισμός|03.09.2019 09:50

Παναθηναϊκός: Σκέψεις ενεργοποίησης Τζανδάρη - «Βλέπει» Ρόντγουελ και Ανίτα

Newsroom

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά το ηχηρό «χαστούκι» που δέχθηκαν οι «πράσινοι» από τον ΟΦΗ. Το «τριφύλλι» έβγαλε χτυπητές αδυναμίες μέσα στο γήπεδο, γεγονός που φαίνεται πως... άνοιξε τα μάτια των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι μέχρι πρότινος έβλεπαν ότι όλα είναι καλά δομημένη στο ρόστερ της και δη στα χαφ. Γι' αυτό, άλλωστε, δεν αποκτήθηκε κι ένας αμυντικός μέσος κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ήττα-διασυρμός από τον ΟΦΗ, ωστόσο, που ήρθε ως συνέχεια της ισοπαλίας με τη Λαμία στην πρεμιέρα, κατέδειξε το πρόβλημα και πλέον ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν ρότα στον αρχικό σχεδιασμό τους.

Κάπως έτσι ο Φάνης Τζανδάρης επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς υπάρχουν σκέψεις για να ενεργοποιηθεί, προσφέροντας μία επιπλέον λύση στα χαφ. Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του προπονητή, είναι πιθανό να επιστρέψει στα όπλα. Πάντως, παράλληλα, άνοιξε θέμα μεταγραφής ενός αμυντικού μέσου. Ηδη ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εξετάζει την αγορά των ελεύθερων.

Ξανά για Ρόντγουελ, θέλει Ανίτα

Στο μεταξύ, φαίνεται πως επιστρέφει στην καθημερινότητα του «τριφυλλιού» και η περίπτωση του Τζακ Ρόντγουελ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», οι «πράσινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Άγγλου άσου, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα. Και είναι πιθανό σύντομα να την επαναφέρουν στο προσκήνιο. Οπως επίσης, ο Νταμπίζας κινείται και για τον Ολλανδό Βούρνον Ανίτα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιντς και αποτελεί μία αρκετά δελεαστική περίπτωση.

Τζακ ΡόντγουελΠαναθηναϊκόςΦάνης ΤζανδάρηςποδόσφαιροSuperLeague