Αθλητισμός|03.09.2019 23:16

ΑΕΚ: Αποφασίζει ο Ίβιτς για προπονητή - Κερδίζει έδαφος ο Κωστένογλου

Newsroom

Ολο το ενδιαφέρον στην ΑΕΚ επικεντρώνεται στο θέμα προπονητή και όπως είναι εύλογο τα βλέμματα έχουν στραφεί στον Ίλια Ίβιτς, που έχει επιφορτιστεί με την ευθύνη για την επιλογή τεχνικού. Ο Ίβιτς βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και εξετάζει την ξένη αγορά, ωστόσο σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά και το ενδεχόμενο μονιμοποίησης του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο, δεδομένης της αλλαγής τόσο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, όσο και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η ΑΕΚ έκανε δύο νίκες με τον Κωστένογλου στον πάγκο μέσα σε ένα τετραήμερο με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να κερδίζει πόντους στα μάτια της διοίκησης. Στην Ιταλία καταγράφουν επαφές της ΑΕΚ με τον Μάσιμο Καρέρα, που είναι ελεύθερος από τον προηγούμενο Οκτώβριο, όταν είχε λυθεί η συνεργασία του με τη Σπαρτάκ Μόσχας, όμως τη δεδομένη στιγμή, το σενάριο Κωστένογλου είναι πιο πιθανό.

Στο μεταξύ ο Ίλια Ίβιτς ψάχνει και στη δεξαμενή των ελεύθερων παικτών σε μια προσπάθεια να βρει μια καλή ευκαιρία μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου για την ενίσχυση του ρόστερ. Κατά κύριο λόγο η αναζήτηση γίνεται για αμυντικό μέσο, εφόσον βρεθεί ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ υπάρχουν ακόμη ανάγκες είτε για έναν ακόμη μέσο, ή και στόπερ.

ποδόσφαιροSuper League 1Ιλια ΙβιτςΝίκος ΚωστένογλουΑΕΚ