Αθλητισμός|03.09.2019 23:14

ΠΑΟΚ: Ο 19χρονος Μελιόπουλος σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Αντώνης Τσακαλέας

Τις σκέψεις του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 19 ετών, λίγους μήνες μετά την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε σε ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Δημήτρης Μελιόπουλος. Ο νεαρός ανασταλτικός μέσος έκανε το μεγάλο βήμα, το καλοκαίρι, από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ, όμως το πρώτο διάστημα στους «ασπρόμαυρους» δεν έχει κυλίσει όπως θα το ήθελε.

Ο Μελιόπουλος αποκτήθηκε με εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ να τον γνωρίζει καλά λόγω της κοινής τους παρουσίας στην Ξάνθη. Ο Μελιόπουλος βρέθηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκεί όπου ο νυν τεχνικός, Αμπέλ Φερέιρα, δεν του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, τοποθετώντας τον στη λίστα των υπό παραχώρηση με την μορφή δανεισμού παικτών.

Οι συζητήσεις για την παραχώρησή του στη Λαμία δεν ολοκληρώθηκαν, με τον Μελιόπουλο να μην κρύβει την απογοήτευσή του για την εξέλιξη που είχε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Η κατάσταση που δημιουργήθηκε, σε συνδυασμό με κάποια προσωπικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο 19χρονος, τον έκαναν να εμφανίσει τάσεις απόσυρσης από το ποδόσφαιρο, προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές του.

Οι πρώτες κινήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι προς την κατεύθυνση της αλλαγής του κλίματος που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου ο Μελιόπουλος να κάνει δεύτερες σκέψεις και να αφήσει στην άκρη τις τάσεις αποχώρησης από την ενεργό δράση στα 19 του χρόνια. Τη δεδομένη στιγμή, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται εκτός πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα και να μην υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει στέγη, η μόνη διέξοδος είναι η παρουσία του στην Κ19 των «ασπρόμαυρων».

ποδόσφαιροΔημήτρης ΜελιόπουλοςμεταγραφέςSuper League 1ΠΑΟΚ