Αθλητισμός|03.09.2019 23:37

Ο Ζβέρεφ μετά το U.S.Open ασχολείται με τον Τσιτσιπά που βρίσκεται στο Τατόι!

Newsroom

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του από τους «16» του U.S.Open ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στη νέα γενιά των τενιστών και για τη συμπεριφορά τους που χαρακτηρίζεται από διάφορα εξωαγωνιστικά γεγονότα.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του 22χρονου Γερμανού τενίστα: «Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που κάνουν πράγματα που δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί μέσα σε έναν αγώνα. Δε θέλω η νέα γενιά να ξεχωρίσει γι' αυτόν τον λόγο, αλλά για τον τρόπο που παίζει τένις».

«Άσε τη ρακέτα σου να μιλήσει για σένα»

Ο Ζβέρεφ έπιασε στο στόμα του τον Τσιτσιπά για να τον αναφέρει ως παράδειγμα των όσων υποστήριξε: «Πολλές φορές νομίζω πως ο Τσιτσιπάς ξεπερνάει τα όρια, όταν ασχολείται με τα κορδόνια ή αλλάζει τα παπούτσια του δεκαπέντε φορές σε ένα τουρνουά, ή με το να πηγαίνει στο μπάνιο στη μέση ενός σετ. Άσε τη ρακέτα σου να μιλήσει για εσένα. Δε χρειάζεται να κάνεις τέτοια πράγματα για να αποσπάς την προσοχή του αντιπάλου σου και να προσπαθείς να κερδίσεις μ' αυτόν τον τρόπο. Δεν αλλάζει έτσι η ροή ενός αγώνα που δεν πάει καλά για εσένα».

Ο Τσιτσιπάς κάνει προετοιμασία για το Davis Cup

Την ίδια ώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας τένις των ανδρών στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του TATOΪ Club, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι αγώνες του ομίλου της ελληνικής ομάδας στο Davis Cup θα διεξαχθούν στο Τατόι Club από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

«Μεγάλη μου τιμή»

Στη διάθεσή του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Χατζηνικολάου βρίσκονται o Στέφανος Τσιτσιπάς (No 8 στον κόσμο), ο Μιχάλης Περβολαράκης (Νο 461), ο Μάρκος Καλοβελώνης (Νο 713) και ο Πέτρος Τσιτσιπάς (Νο 1598). «Είναι μεγάλη τιμή για κάθε προπονητή να είναι ομοσπονδιακός προπονητής και να θέτει τις υπηρεσίες του για τα χρώματα της πατρίδας του. Για εμένα προσωπικά είναι ιδιαίτερη χαρά, γιατί είναι η πρώτη μου συμμετοχή στην ομάδα του Davis Cup», δήλωσε ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

ΤένιςΑλεξάντερ Σάσα ΖβέρεφΣπορUS OpenΣτέφανος Τσιτσιπάς