Αθλητισμός|04.09.2019 08:14

Μουντομπάσκετ 2019 - 5η μέρα: Πρόγραμμα, μεταδόσεις και live streaming

Newsroom

«Φουντώνει» μέρα με τη μέρα το ενδιαφέρον των αναμετρήσεων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ στη Κίνα. Η έναρξη της 3ης αγωνιστικής βρίσκεται προ των πυλών (4/9) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στο πρώτο ματς της ημέρας (10.30π.μ.) για τον 4ο όμιλο η Αγκόλα αντιμετωπίζει τις Φιλιππίνες. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από δυο ήττες στη διοργάνωση. Στο δεύτερο παιχνίδι της πέμπτης ημέρας η Ακτή Ελεφαντοστού παίζει με τη πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου Πολωνία. Πουέρτο Ρίκο και Τυνησία θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ η Νιγηρία θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη κόντρα στη Ν. Κορέα.

Πολύ ενδιαφέρον θα είναι το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιταλία και Σερβία που έχουν προκριθεί και θα παλέψουν για την πρωτιά. Για την νίκη καίγεται  η Κίνα που αντιμετωπίζει την Βενεζουέλα. Την πρώτη θέση στον όμιλο τους παίζουν επίσης Ρωσία και Αργεντινή ενώ η Ισπανία προβλέπεται να κάνει περίπατο κόντρα στο Ιράν.

Η Εθνική μας θυμίζουμε πως προέρχεται από ήττα κόντρα στην Βραζιλία και την Πέμπτη (5/9) θα παλέψει για τη νίκη-πρόκριση απέναντι στη Ν. Ζηλανδία

Δείτε εδώ το πανόραμα του Μουντομπάσκετ τα αποτελέσματα , τις βαθμολογίες και τη συνέχεια της δεύτερης αγωνιστικής

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Εθνικής, αλλά και όλης της διοργάνωσης, όπως, επίσης, τις ώρες των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν το τουρνουά.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (4/9)

Δείτε το πρόγραμμα της 5ης ημέρας του Μουντομπάσκετ 2019:

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

10.30: Ανγκόλα – Φιλιππίνες, ΕΡΤ 2

11.00: Ακτή Ελεφαντοστού – Πολωνία, ert.gr (ΕΡΤ Play1)

11.30: Πόρτο Ρίκο – Τυνησία, ΕΡΤ SPORTS

11.30: Νότια Κορέα – Νιγηρία, ert.gr (ΕΡΤ Play2)

14.30: Ιταλία – Σερβία, ΕΡΤ 2

15.00: Βενεζουέλα – Κίνα, ert.gr (ΕΡΤ Play1)

15.30: Ρωσία – Αργεντινή, ΕΡΤ SPORTS

15.30: Ισπανία – Ιράν, ert.gr (ΕΡΤ Play2)

ΚίναΜουντομπάσκετ 2019Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAμπάσκετ