Αθλητισμός|04.09.2019 09:32

Το PAOK TV γίνεται η «μόνιμη» στέγη του νταμπλούχου ΠΑΟΚ

Αντώνης Τσακαλέας

Το εγχείρημα του PAOK TV αποτέλεσε τη πρώτη «απάντηση» του οργανισμού του ΠΑΟΚ στην κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τις συζητήσεις που είχαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ με κάθε ενδιαφερόμενο για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα. Μια απόφαση που δεν ήταν εύκολη, έπρεπε όμως να γίνει άμεσα πράξη, και μάλιστα με σχεδόν μηδαμινά χρονικά περιθώρια.

Με βάση όλα τα παραπάνω δεδομένα, το εγχείρημα κρίθηκε πετυχημένο, με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να αποφασίζουν να σηκώσουν το μεγαλύτερο δυνατό βάρος, καθώς μέσω του PAOK TV καλύφθηκαν τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια των νταμπλούχων σε διάστημα μόλις οκτώ ημερών (Παναιτωλικός, Σλόβαν, Πανιώνιος).

Τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκε ένας ακόμα κύκλος εσωτερικών συζητήσεων, και όλα δείχνουν πως πλέον το PAOK TV δεν αποτελεί μια λύση ανάγκης για τους «ασπρόμαυρους» αλλά μια συνειδητή επιλογή, η οποία θα αποτελέσει τη σταθερά τού συλλόγου για όλη τη σεζόν. Πλέον, αυτό που μένει δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση της απόφασης, που θα συνοδευτεί από τις ανακοινώσεις αναφορικά με τα πακέτα συνδρομών. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από την βελτίωση του προϊόντος που προσφέρει το PAOK TV στον συνδρομητή...

Super League 1ποδόσφαιροΠΑΟΚPAOK TVτηλεοπτικά δικαιώματα