Αθλητισμός|04.09.2019 13:12

Tα δύο λεπτά του Νεϊμάρ στο Casa de Papel: Οι ατάκες για μπάλα και πάρτι!

Newsroom

Ο Νεϊμάρ είχε δηλώσει φανατικός θαυμαστής της δημοφιλούς σειράς Casa de Papel που προβάλλεται από το Netflix. Και οι συντελεστές της σειράς, δεν άφησαν την ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερη προβολή να πάει χαμένη, δίνοντάς του έναν μικρό ρόλο στον τέταρτο κύκλο. Ωστόσο, οι επίμαχες σκηνές μολονότι είχαν γυριστεί κόπηκαν στο μοντάζ όταν έσκασε το σκάνδαλο με την καταγγελία για απόπειρα βιασμού που έγινε εις βάρος τού Βραζιλιάνου από ένα μοντέλο.

Οι σκηνές δεν έπαιξαν ποτέ στην πρώτη προβολή της σειράς αλλά μετά την οριστική αθώωση του σούπερ σταρ της μπάλας και την απόσυρση των κατηγοριών, το Netflix επανέφερε τις πολυαναμενόμενες σκηνές, όπου ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν υποδύεται έναν μοναχό!

Ο Νεϊμάρ παίζει για δύο λεπτά έχοντας έναν σύντομο διάλογο με τον Berlin (σ.σ. Βερολίνο) και τον Professor (σ.σ. Καθηγητής). Ο μοναχός ονόματι Ζοάο, από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, φέρνει ένα μπουκάλι λιμοντσέλο στον Berlin, στον οποίο αποκαλύπτει κάτι που προφανώς δεν ισχύει για τον πραγματικό Νεϊμάρ. «Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο και τα πάρτι» λέει ο Ζοάο αλλά προσθέτει ότι «κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου πάντα προσεύχομαι για να νικήσει η ομάδα μας».

Αν κάνει κάποιος αναζήτηση στο Youtube θα δεί ήδη ανεβασμένα αρκετά αποσπάσματα από τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στη σειρά.

Casa de PapelΝεϊμάρNetflixποδόσφαιρο