Αθλητισμός|04.09.2019 14:22

Αρης: «Σκανάρει» την ξένη αγορά για τον αντικαταστάτη του Παντελίδη

Newsroom

Αναμφίβολα το θέμα του προπονητή μονοπωλεί την επικαιρότητα του ποδοσφαιρικού Άρη, καθώς πρέπει σύντομα να βρεθεί ο διάδοχος του Σάββα Παντελίδη. Ο Αγγελος Χαριστέας «σκανάρει» την αγορά στο εξωτερικό μιλώντας με υποψήφιους προπονητές, έχοντας τα στάνταρ του συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Στον Αρη θέλουν έναν νέο τεχνικό, με σύγχρονες πρακτικές και μοντέρνα φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο, που να συμβαδίζει παράλληλα και με τη δυναμική του ρόστερ. Ανάλογη έρευνα κάνει και ο Θόδωρος Καρυπίδης, που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Χαριστέα. Προσωρινά καθήκοντα προπονητή έχει αναλάβει ο Τόλης Τερζής, έχοντας δίπλα του τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Ράντο και τον γυμναστή Λάζαρο Βαρδάκη.

Στόχος της διοίκησης του Αρη είναι να κλείσει η συμφωνία με τον νέο προπονητή ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο μεταξύ την Παρασκευή (6/9) ο Αρης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Αυτό το τεστ θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό πρώτα απ' όλα για τον Μπρούνο Γκάμα και τον Φραν Βέλεθ, που θέλουν παιχνίδια στα πόδια τους, καθώς επιστρέφουν από τραυματισμό. Χρόνο θέλουν όμως και ο Μαντσίνι, που έπαιξε για πρώτη φορά στο Βόλο, ο Ντουάρτε που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμα, ο Αμπού Μπα που μόλις αποκτήθηκε, αλλά και ο Μενέντεθ, που δεν βρήκε ομάδα να πάει δανεικός, έμεινε στο ρόστερ και πρέπει να αξιοποιηθεί.

ποδόσφαιροSuper League 1Αρηςπροπονητής