Αθλητισμός|04.09.2019 23:54

ΠΑΟΚ: Ο Μελιόπουλος επιμένει στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Αντώνης Τσακαλέας

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος συναντήθηκε την Τετάρτη (4/9) με τους Μάριο Μπράνκο και Γιώργο Γεωργιάδη με θέμα συζήτησης την αρχική απόφαση του 19χρονου να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» προσπάθησαν να μεταπείσουν τον νεαρό, συζητώντας όλα τα δεδομένα που υπάρχουν, με τον Μελιόπουλο όμως να εμμένει στην αρχική του απόφαση.

Ο Μελιόπουλος δείχνει να είναι απογοητευμένος από την τροπή που πήρε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μετά την απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα να τον «κόψει» από την προετοιμασία τοποθετώντας τον στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού.

Από την πλευρά τους, οι Μπράνκο και Γεωργιάδης θέλησαν να εξηγήσουν στον Μελιόπουλο την προοπτική που υπάρχει ύστερα από αυτήν την εξέλιξη στη καριέρα του, όμως διαπίστωσαν πως ο 19χρονος δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει την απόφασή του. Πλέον, αυτό που μένει να δρομολογηθεί είναι ο τρόπος με τον οποίο ο 19χρονος θα βάλει τέλος στην παρουσία του, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο...

ποδόσφαιροSuper League 1Δημήτρης ΜελιόπουλοςΠΑΟΚ