Αθλητισμός|04.09.2019 23:17

Παναθηναϊκός: Επαφές Αλαφούζου και όλοι υπό κρίση ενόψει Αρη!

Newsroom

Από τον περασμένο Σεπτέμβρη, το SDNA είχε καταγράψει ξεκάθαρα μέσω αποκαλυπτικού ρεπορτάζ ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλάζοντας άρδην τη στάση του σε όλα τα επίπεδα.  Πολλώ δε μάλλον σε σχέση με την αντίστοιχη προπέρσινη περίοδο, όταν είχε κηρύξει αιφνιδιαστικά, όσο και απροκάλυπτα στάση πληρωμών και είχε… παραιτηθεί από την «πράσινη» ΠΑΕ. Με όσα τραγελαφικά επακολούθησαν για τον σύλλογο και ντρόπιασαν το ιστορικό του εύρος, εκείνη την περίοδο του απόλυτου σκοταδισμού και της επιβολής «ελεγχόμενης χρεοκοπίας».

Οι εξελίξεις και τα υφιστάμενα δεδομένα, όχι μόνο δικαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ της «επαναδραστηριοποίησης» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στην καθημερινότητα της ομάδας, αλλά επιφέρουν και επιπλέον πληροφορίες που δεν συμπίπτουν επ’ ουδενί με την παραδοσιακή του στάση τα προηγούμενα χρόνια!

Τα χρόνια εκείνα, δηλαδή, που ήταν επίσης «ενεργός» στα δρώμενα του συλλόγου, αλλά έδινε άπλετο χρόνο και αποτελούσε «ασπίδα» (πολλές φορές κόντρα στο ρεύμα) σε τεχνικούς διευθυντές και προπονητές, με γνώμονα την αξιολόγηση του έργου τους στο φινάλε κάθε σεζόν. Τα παραδείγματα είναι πολλά, αλλά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα φάση. 

Η ουσία του «σήμερα» είναι ότι ο Αλαφούζος μόνο στο… ντούκου δεν έχει περάσει όσα έχουν συμβεί, αλλά, αντιθέτως, είναι έξω φρενών και μοιάζει ικανός να προβεί σε άμεσες αλλαγές στην ομάδα εάν δεν υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα!

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο SDNA

ΠαναθηναϊκόςΑρηςποδόσφαιροΓιάννης ΑλαφούζοςSuper League 1