Αθλητισμός|06.09.2019 11:47

Φινλανδία - Ελλάδα: Δείτε σε live streaming από το ethnos.gr σε συνεργασία με το OPEN τη μάχη της Εθνικής

Newsroom

Η Εθνική ομάδα δίνει μια κρίσιμη μάχη (την κρισιμότερη μέχρι στιγμής) στο Τάμπερε για τα προκριματικά του Euro 2020. Και μολονότι τα προκριματικά βρίσκονται μόλις στα μισά (5η αγωνιστική) ,για την ελληνική ομάδα ο αγώνας απέναντι στην εξαιρετική Φινλανδία έχει χαρακτήρα «τελικού» δεδομένου ότι αν η Ελλάδα χάσει ουσιαστικά χάνει και κάθε ελπίδα πρόκρισης στην τελική φάση του Euro καθώς οι Φινλανδοί θα αποσπαστούν με οχτώ βαθμούς.

Το καθοριστικό ματς (Πέμπτη 5/9, 21.45) της Εθνικής στο Τάμπερε, όπου θα πραγματοποιηθεί και το ντεμπούτο του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν 'τ Σιπ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μέσω live streaming από το ethnos.gr σε συνεργασία με το OPEN.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Μπάρκας, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι, Κολοβός, Κουλούρης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού o συντονισμός μεταφέρεται ξανά στο στούντιο του OPEN για το σχόλιο του Γιάννη Αναστασίου, ενώ με συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο οι απεσταλμένοι του καναλιού θα μας μεταφέρουν το κλίμα από τα αποδυτήρια και όλοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά για να σχολιάσουν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από το παιχνίδι της Ελλάδας και τα άλλα ματς του ομίλου, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers.

Εθνική ομάδαEuro 2020εθνική Ελλάδαςπροκριματικά EuroποδόσφαιροOpen TV