Αθλητισμός|05.09.2019 23:00

Ντροπή: Ρουμάνοι οπαδοί αποδοκίμασαν στην ενός λεπτού σιγή για την κόρη του Λουίς Ενρίκε

Newsroom

Κανένας σεβασμός, καμία ντροπή, καμία ανθρωπιά... Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα της Ρουμανίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2020 τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης κόρης του πρώην προπονητή της Εθνικής Ισπανίας Λουίς Ενρίκε. Πρόκειται για μια τραγική είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου προ ημερών προκαλώντας θλίψη σε όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Για κάποιους «ανθρώπους» ωστόσο η έννοια σεβασμός δεν υφίσταται, ούτε καν ο στοιχειώδης ανθρωπισμός. Μολονότι λοιπόν από τα μεγάφωνα της Nationala Arena ανακοινώθηκε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της 9χρονης Χάνα που έχασε την πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, κάποια ανθρωποειδή στις εξέδρες του γηπέδου αποδοκίμασαν έντονα και σφύριξαν τραγουδώντας παράλληλα συνθήματα. Οι Ισπανοί παίκτες δεν πίστευαν σε αυτό που άκουγαν, όπως και όσοι βρίσκονταν στον ισπανικό πάγκο ήταν απορημένοι.

Το ίδιο συνέβη και με τους Ρουμάνους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Κοσμίν Κόντρα, που κοιτούσαν ενοχλημένοι προς την κερκίδα. Η πλειονότητα πάντως των Ρουμάνων οπαδών που βρέθηκαν στο γήπεδο τίμησαν τη μνήμη της μικρής Χάνα με ένα μακρόσυρτο χειροκρότημα...

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

οπαδοίποδόσφαιροπροκριματικά EuroΡουμανίαΛουίς Ενρίκε