Αθλητισμός|06.09.2019 09:30

ΠΑΟΚ: Ο χειρισμός της αποθεραπείας του Φερνάντο Βαρέλα και η αυτοκριτική

Αντώνης Τσακαλέας

Ο τραυματισμός του Φερνάντο Βαρέλα στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, με τον Αφρικανό αμυντικό να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα μετά την ένεση που έκανε την περασμένη Τρίτη (3/9), με την πορεία του να παρακολουθείτε.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι από τις περιπτώσεις που τα ιατρικά τιμ δυσκολεύονται να καθορίσουν εξ' αρχής το χρονοδιάγραμμα, και ουσιαστικά πηγαίνουν εξέταση με την εξέταση, έχοντας βέβαια στο μυαλό τους και τα θετικά σενάρια. Σύμφωνα με το καλύτερο εξ' αυτών, ο Βαρέλα θα είναι σε θέση να προπονηθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, εφόσον οι εξετάσεις δείξουν την βελτίωση που περιμένουν στο ιατρικό τιμ.

Από την πρώτη στιγμή, αυτό που είχε επισημανθεί στον τραυματισμό του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήριο ήταν πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως η κατάστασή του δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση, καθώς σε αυτή τη περίπτωση, τα πράγματα θα ήταν δυσάρεστα για τον στόπερ του ΠΑΟΚ.

Αυτοκριτική

Ολα αυτά σε ένα διάστημα που ο ίδιος ο Βαρέλα έκανε την αυτοκριτική του αναφορικά με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, με μήνυμα που είχε αναρτήσει στο Instagram, στο οποίο ανέφερε: «Για έναν ποδοσφαιριστή είναι η πιο δύσκολη στιγμή, αλλά έρχεται μια καλή περίοδος που δεν υπάρχουν αγώνες και υπάρχει χρόνος για την ανάρρωση, για να σκεφτώ τις εμφανίσεις μου και να επιστρέψω καλύτερος. Θέλω να βρεθώ στα περσινά επίπεδα των εμφανίσεων μου, γιατί γνωρίζω ότι δεν ήμουν αρκετά καλός στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν».

T

SuperLeagueΠΑΟΚΦερνάντο Βαρέλαποδόσφαιρο