Αθλητισμός|06.09.2019 20:59

Αρης: Επιστροφή στη δράση για Βέλεθ, στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου

Newsroom

Σε διαχείριση του έμψυχου δυναμικού προχώρησε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αρη, Απόστολος Τερζής, στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, δίνοντας φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστές που έχουν μέχρι τώρα μειωμένο χρόνο συμμετοχής στις επίσημες αναμετρήσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος προχώρησε σε σειρά αλλαγών. Το τελικό 0-0 μοιάζει δίκαιο, με μια από τις σημαντικότερες ευκαιρίες της αναμέτρησης να έρχεται για τον Ολυμπιαό Βόλου, με το άστοχο πλασέ του Ράντι στο φινάλε του πρώτου μέρους. Για τους «κίτρινους», καταγράφηκε η επιστροφή του Βέλεθ στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μενέντεθ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας, τόνισε: «Ήταν ένα δυνατό τεστ με άλλου επιπέδου ομάδα. Εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί και σταθήκαμε πολύ καλά τακτικά. Δεν μπορούμε, όμως, να ξεγελαστούμε από αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά και κατηγορία. Αλλά όταν είσαι στον Ολυμπιακό Βόλου, πάντα πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους και να κοιτά προς επάνω».

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αρη, Απόστολος Τερζής, είπε: «Το σκεπτικό μας ήταν να δούμε κάποια παιδιά που επιστρέφουν από το τραυματισμό και κάποιες από τις τελευταίες μεταγραφές. Όπως ο Μπρούνο Γκάμα, που αρχίζει και επανέρχεται σιγά-σιγά, αλλά και για τον Φραν Βέλεθ. Οι δύο μεταγραφές, ο Μπα και Μενέντεθ, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα, έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Αυτήν τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική».

ΑΡΗΣ (α' ημίχρονο):  Κουέστα, Ούγκο Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Κωνσταντινίδης, Μπάσα, Μπα, Γκάμα, Ντουάρτε, Μπακούτσης, Τόνσο.

ΑΡΗΣ (β' ημίχρονο):  Κουέστα, Μενέντεθ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Γκάμα, Ντιγκινί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυνιώτης (66' Γιδόπουλος), Γραικός, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Ρόκας, Τσιάρας (45' Λάσκαρης), Σκοπελίτης (73' Κλεμέντε), Τζέφερσον (61' Στεφάνοβιτς), Ράντι (45' Πόζογλου), Τσίτας (91' Μπακουλάτι).

ΑρηςφιλικόΟλυμπιακός Βόλου