Αθλητισμός|07.09.2019 08:38

Ολυμπιακός: Παραμένει στο προσκήνιο ο Σάντας που αρέσει στον Μαρτίνς

Newsroom

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στο δυνατό μεταγραφικό φινάλε που έκανε να αποκτήσει και τον Πορτογάλο Σάντας αλλά δεν τα κατάφερε. Παρ' όλα αυτά, και μολονότι είναι νωπό ακόμη το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ενώ αργεί και ο Ιανουάριος, ο 21χρονος επιθετικός χαφ παραμένει στο προσκήνιο.

Οι Πορτογάλοι σε ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο παίκτης απασχόλησε έντονα τους «ερυθρόλευκους» και η συμφωνία θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί με την Μπράγκα, αν δεν ήταν εκπρόθεσμη καθώς ο πορτογαλικός σύλλογος καθυστέρησε να απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού. Κάπως έτσι ματαιώθηκε ο δανεισμός διάρκειας ενός έτους με οψιόν αγοράς, που είχε πέσει στο τραπέζι.

Ο 21χρονος «άσος», όπως αναφέρει το «Sportime», δεν απομακρύνεται από τη λίστα του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θα τον ήθελε στην ομάδα του ως επιπλέον λύση στη μεσοεπιθετική γραμμή, κάτι που σημαίνει, ότι δεν αποκλείεται να γίνει ίσως μελλοντικά κάποια κίνηση για λογαριασμό του. Ανάλογα βεβαίως και από τις ανάγκες των Πειραιωτών τον Ιανουάριο...

Μεγάλωσε η εξέδρα στο προπονητήριο

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην ανακατασκευή της εξέδρας του γηπέδου που διεξάγονται οι αγώνες των ακαδημιών. Πρόκειται για την εξέδρα του κεντρικού γηπέδου που πλέον θα έχει χωρητικότητα 2.200 θεατών.

ποδόσφαιρομεταγραφέςΣάνταςΟλυμπιακός