Αθλητισμός|07.09.2019 10:07

ΑΕΚ: «Κλείνει» Ρόμανιτς για τον Ιανουάριο

Newsroom

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται ο επιθετικός της Λαμίας Λάζαρ Ρόμανιτς. Ο Ίλια Ίβιτς παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις επιδόσεις του νεαρού Σέρβου που στις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχει ένα γκολ, μία ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι σε δύο παιχνίδια και σύμφωνα με το «Sportime», δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την απόκτησή του. Αν προχωρήσουν τα πράγματα, τότε ο Σέρβος θα ενισχύσει την ΑΕΚ στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αλλωστε το συμβόλαιό του με τη Λαμία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Ρόιμανιτς παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ειδικότερα όμως στις θέσεις των εξτρέμ και στην ΑΕΚ πιστεύουν πως μπορεί να εξελιχθεί σε φουλ μπακ στο 3-5-2.

Την ίδια στιγμή ο Ίλις Ίβιτς προσπαθεί να ολοκληρώσει μία ακόμη μεταγραφή ως τις 14 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ο Νιγηριανός Τζον Ογκού βρίσκεται στο προσκήνιο και η περίπτωσή του φαίνεται πιο εύκολη, όμως απασχολεί έντονα και ο Σενεγαλέζος Σέικ Εντογέ, που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Στον αγωνιστικό τομέα, στην τελευταία προπόνηση ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Ελντερ Λόπες να προστίθεται κανονικά στην υπόλοιπη ομάδα. Θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης ακολουθούν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Γαλανόπουλος.

ποδόσφαιροSuper League 1ΑΕΚμεταγραφές