Αθλητισμός|07.09.2019 16:24

Αρης: Κιτρινόμαυρο χρώμα στην 84η ΔΕΘ

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη βρέθηκε σύσσωμη στο περίπτερο των «κιτρινόμαυρων» στην 84η ΔΕΘ. Οι παίκτες του Άρη υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με φιλάθλους της ομάδας, ενώ επισκέφθηκαν και το περίπτερο των Κινέζων της Ντονγκουάν, με τους οποίους υπάρχει ανοιχτή συνεργασία σε όλους τους τομείς και ειδικά στην ανακατασκευή του «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και του προπονητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο. Στο περίπτερο του Αρη βρέθηκαν εκατοντάδες φίλαθλοι, ενώ Ιντέγε, Ντιγκινί, αλλά και ο Αγγελος Χαριστέας έγιναν πόλος έλξης για τον κόσμο.

Το περίπτερο του Άρη επισκέφθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνομίλησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη.  «Θα τα πούμε και στο γήπεδο», του είπε ο πρωθυπουργός. Οι άνθρωποι του Άρη του πρόσφεραν μία φανέλα της ομάδας με τον τίτλο «Prime Minister» και τον αριθμό 1. «Πάλι εδώ και φέτος. Να διατηρήσουμε το γούρι», είπε ο πρωθυπουργός για να του απαντήσουν οι άνθρωποι του Αρη: «Πέρυσι ήρθατε και εσείς γίνατε εσείς Πρωθυπουργός, εμείς βγήκαμε στην Ευρώπη».

Και στο περίπτερο του Ηρακλή ο πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα, βρέθηκε και στο περίπτερο του Ηρακλή. Οι άνθρωποι του Γηραιού του χάρισαν μία φανέλα με το μικρό του όνομα και τον αριθμό 111 στην πλάτη, που αντιστοιχεί στα χρόνια ιστορίας του συλλόγου, που είναι και ο παλαιότερος στη Θεσσαλονίκη. «Ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει», σχολίασε ο πρωθυπουργός. Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου.

Άγγελος ΧαριστέαςΑρηςποδόσφαιροΚυριάκος ΜητσοτάκηςΔΕΘ