Αθλητισμός|07.09.2019 23:17

Δεν ξανάγινε: Αντί για τον ύμνο της Αλβανίας, έπαιξαν της Ανδόρας και ζήτησαν συγγνώμη από την Αρμενία!

Newsroom

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα της Γαλλίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2020. Την ώρα που οι Αλβανοί διεθνείς ήταν έτοιμοι να ακούσουν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους, τους περίμενε μια απρόσμενη έκπληξη, αφού από τα μεγάφωνα του Σταντ ντε Φρανς στο Παρίσι ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Ανδόρας που είναι η επόμενη αντίπαλος των Γάλλων στα προκριματικά.

Αλλοι παίκτες δεν αντέδρασαν καθόλου, άλλοι ήταν επιφυλακτικοί, άλλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που άκουγαν ψάχνοντας να διαπιστώσουν τι συμβαίνει όπως για παράδειγμα ο μπακ της Νάπολι, Ελσέιντ Χισάι. Τελικά διαπιστώθηκε ότι «φορτώθηκε» λάθος αρχείο στο σύστημα!

Οι Αλβανοί πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα και οι Γάλλοι διοργανωτές του αγώνα, αφού βρήκαν το σωστό αρχείο, «έπαιξαν» τον πραγματικό εθνικό ύμνο της Αλβανίας. Μόνο που τα ευτράπελα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο εκφωνητής του γηπέδου θέλοντας να απολογηθεί στους Αλβανούς ζήτησε συγνώμη από τους... Αρμένιους!

Τελικά οι Γάλλοι απολογήθηκαν και επισήμως μέσω της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, ενώ η σέντρα του ματς καθυστέρησε για 8 λεπτά...

Δείτε τι συνέβη πριν από το ματς:

Κι όταν παίχθηκε ο σωστός ύμνος:

προκριματικά EuroΕθνική ΓαλλίαςΕθνική Αλβανίαςποδόσφαιρο