Αθλητισμός|08.09.2019 12:14

ΑΕΚ: Η διαχείριση των τραυματιών Μάνταλου και Ολιβέιρα

Newsroom

O Νίκος Κωστένογλου αρχίζει την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τη Λαμία, την Κυριακή (15/9, 21:30) με στόχο φυσικά μόνο τη νίκη, που θα διατηρήσει το καλό κλίμα και θα βοηθήσει την ΑΕΚ να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Ο τεχνικός της «Ενωσης» προσπαθεί να βρει τρόπους να παρουσιάσει ακόμη πιο δυνατή την ομάδα του και ήδη δουλεύει κάποιες αλλαγές, όπως τη χρησιμοποίηση του Ζεράλδες σε διαφορετική θέση στη μεσαία γραμμή.

Σημαντική, πάντως, θα είναι η απουσία των Πέτρου Μάνταλου και Νέλσον Ολιβέιρα, που έχουν κομβικό ρόλο. Και οι δύο συνεχίζουν την αποθεραπεία για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους. Για τον Μάνταλο η κατάσταση είναι καλύτερη, καθώς υπάρχει μία πιθανότητα να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Αυτό θα εξαρτηθεί από την επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέσα στην εβδομάδας, αλλά και ο αριθμός των προπονήσεων που θα κάνει. Πάντως, ο Κωστένογλου δεν θα βιαστεί να χρησιμοποιήσει τον Μάνταλο, αν δεν έχει την ιατρική διαβεβαίωση πως είναι απολύτως υγιής. Οσο για τον Ολιβέιρα, κάνει αγώνα δρόμο για να προλάβει το εντός έδρας ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Νέλσον ΟλιβέιραΠέτρος ΜάνταλοςΑΕΚποδόσφαιροSuper League 1