Αθλητισμός|08.09.2019 13:03

Αρης: Στην Ισπανία ο Χαριστέας - Κρίσιμο 24ωρο για προπονητή

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Η επιλογή προπονητή για τον πάγκο του Αρη έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αγγελος Χαριστέας θα συναντηθεί στην Ισπανία με τον Φερνάντο Ιέρο και τον Γκούτι, οι οποίοι είναι πρώτοι στη λίστα για αναλάβουν το πόστο του προπονητή μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη και θα συζητήσει μαζί τους διεξοδικά.

Ο Φερνάντο Ιέρο ήταν αρχικά η πρώτη επιλογή, αλλά είναι και πιο δύσκολη η περίπτωσή του, καθώς περιμένει και την Εθνική Ισπανίας. Πόντους έχει αρχίσει να κερδίζει ο Γκούτι, ο οποίος αποχώρησε από την Μπεσίκτας και δείχνει διατεθειμένος και αποφασισμένος να κάνει αρχή σε έναν πάγκο, καθώς έως τώρα δεν έχει αναλάβει ως πρώτος προπονητής. Η εξέλιξη των συζητήσεων θα δείξει και ποιος είναι πιο κοντά στη θέση του προπονητή του Αρη, ενώ πολλά θα κριθούν και από το οικονομικό.

Μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, ο Αγγελος Χαριστέας θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα ενημερώσει τον Θόδωρο Καρυπίδη για τα αποτελέσματα και στη συνέχεια από κοινού θα αποφασίσουν τον εκλεκτό. Πάντως, ο ίδιος ο Αγγελος Χαριστέας δήλωσε πως έχει και άλλους προπονητές στη λίστα του, ώστε να επιλέξει αν δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Ιέρο και Γκούτι

ποδόσφαιροΑρηςSuper League 1Άγγελος Χαριστέας