Αθλητισμός|08.09.2019 18:25

Μπαρτσελόνα: Συμβόλαιο χωρίς ημερομηνία λήξης στον Μέσι!

Newsroom

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία διάθεση να χάσει τον Λιονέλ Μέσι και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές προκειμένου να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, προτείνοντας του μάλιστα συμβόλαιο ζωής, που δεν θα έχει ημερομηνία λήξης! Όπως αποκάλυψε η «Mundo Deportivo» υπάρχει έντονη κινητικότητα στην Μπαρτσελόνα και έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στον Μέσι, τον πατέρα του, Χόρχε, αλλά και τον πρόεδρο της Μπάρτσα Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο Μπαρτομέου επιβεβαίωσε τις τελευταίες μέρες πως ο 32χρονος Μέσι, μπορεί να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν αν κάνει χρήση ενός ειδικού όρου που προβλέπει το συμβόλαιό του. Όμως στην Μπαρτσελόνα πιστεύουν ότι ο Αργεντινός θα μείνει όχι μόνο μέχρι το 2021 που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, αλλά θα πειστεί να βάλει την υπογραφή σε νέο ηγεμονικό συμβόλαιο που θα τον κρατήσει για πάντα στο Καμπ Νου.

Πάντως ο Μέσι στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί πριν σταματήσει το ποδόσφαιρο, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα στη Νιούλες Ολντ Μπόις, την ομάδα στην οποία ξεκίνησε στα παιδικά του χρόνια στο Ροζάριο, ενώ υπάρχει πάντα ο πειρασμός του MLS, απ' όπου δέχεται διαρκώς προτάσεις.

ποδόσφαιροΜπαρτσελόναΛιονέλ Μέσι