Αθλητισμός|08.09.2019 22:26

Αρης: Θετικός ο Γκούτι, θα συναντηθεί εκ νέου με Χαριστέα

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Χοσέ Γκούτι φαίνεται να αποκτά προβάδισμα για τον πάγκο του Αρη, μετά τη συνάντηση που είχε με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αγγελο Χαριστέα. O 43χρονος Ισπανός τεχνικός που έκανε μεγάλη καριέρα στη Ρεάλ και τη Μπεσίκτας και ψάχνει την πρώτη ομάδα που θα αναλάβει ως προπονητής, άκουσε τον Χαριστέα να του αναλύει το πρότζεκτ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ομολόγησε ότι το βρίσκει ενδιαφέρον. Ο Γκούτι ήταν διαβασμένος, γνώριζε την κατάσταση που επικρατεί στον Αρη πριν του μιλήσει ο Χαριστέας και συμφώνησαν να ανανεώσουν για αύριο (Δευτέρα 9/9) το ραντεβού τους για να συζητήσουν εκ νέου με περισσότερες λεπτομέρειες.

Οσο για τον Φερνάντο Ιέρο, που εξ αρχής είχε τον πρώτο λόγο, βρέθηκε με τον Αγγελο Χαριστέα, του ζήτησε όμως προθεσμία, καθώς περιμένει στο ακουστικό του την ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Ισπανίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φούρια Ρόχα

Ο αθλητικός διευθυντής του Αρη εξετάζει την ίδια στιγμή δύο ακόμη προπονητές που έχει ξεχωρίσει στη λίστα του για να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο και εναλλακτικό πλάνο. Αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα πιθανότατα την Τρίτη (10/9), θα ενημερώσει τον Θόδωρο Καρυπίδη και στη συνέχεια θα αποφασίσουν για τον νέο προπονητή του Αρη, ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί μετά τις συζητήσεις.

προπονητήςΑρηςποδόσφαιροΓκούτι