Αθλητισμός|11.09.2019 01:01

AEK: Ετοιμάζει Ζεράλδες για την ενδεκάδα ο Κωστένογλου

Newsroom

Την ώρα που ο Ίλια Ίβιτς συνεχίζει τις προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ με κάποιον από τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ο Νίκος Κωστένογλου πατάει το γκάζι στις προπονήσεις της ΑΕΚ, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τη Λαμία για την 3η αγωνιστική της Superleague στο ΟΑΚΑ, το οποίο θέλει να κερδίσει με κάθε τρόπο, για να διατηρηθεί η ηρεμία και το καλό κλίμα που έφεραν οι δύο σερί νίκες από την ημέρα που ανέλαβε.

Ο έμπειρος προπονητής ετοιμάζει πλάνα ενδεκάδας με τον Φρανσίσκο Ζεράλδες στη μεσαία γραμμή, παρά τα σενάρια που είχαν αναπτυχθεί περί δανεισμού του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή έπειτα από το απότομο διαζύγιο με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο 24χρονος μέσος υπολογίζει τον Ζεράλδες για να καλύψει το κενό του τραυματία Μάνταλου και ο Πορτογάλος θα έχει την ευκαιρία για να δείξει τις ικανότητές του. Κανονικά προπονείται πλέον και ο Κώστας Γαλανόπουλος που δείχνει ότι ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί στην Τρίπολη και θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία.

Την ίδια στιγμή ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ προσπαθεί να βρει παίκτη - λαχείο από την αγορά με τους ελεύθερους, ωστόσο ετοιμάζεται και για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εχει τον χρόνο που θέλει για να κάνει τη σχετική αξιολόγηση και να βρει ποδοσφαιριστές που θα μπορούν νωρίτερα να προστεθούν στο ρόστερ και να κάνουν προπονήσεις, ώστε να βοηθήσουν άμεσα μόλις ανοίξουν οι μεταγραφές. 

ΑΕΚΦρανσίσκο Τσίκο ΖεράλδεςSuper League 1ποδόσφαιρο