Πέθανε ο γκολκίπερ της εθνικής Κουρασάο στο ξενοδοχείο της ομάδας
NewsroomΣτο πένθος βυθίστηκε το Κουρασάο, καθώς ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας υπέστη ανακοπή καρδιάς και πέθανε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή περίπου δύο 24ωρα πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Αϊτή (Τετάρτη 11/9, 01.00).
Ο 31χρονος Ζαϊρζίνιο Πίτερ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του από συμπαίκτες του και μέλη της ομάδας. Οπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, την προηγούμενη ημέρα είχε παρουσιάσει ξαφνική αδιαθεσία και εξετάστηκε από γιατρό στο Πορτ ο Πρενς της Αϊτής. Επέστρεψε στο ξενοδοχείο και στο δωμάτιό του, όπου όμως κατέληξε. Την τραγική απώλεια επιβεβαίωσε ο υπουργός Αθλητισμού του Κουρασάο, Έντουινγκ Σάρλες.
Ο Ζαϊρζίνιο Πίτερ γεννήθηκε στο Βίλεμσταντ το 1987, ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της εθνικής με την οποία μετρούσε 12 συμμετοχές και αγωνίστηκε στις ομάδες της πατρίδας του Ζουβέντους και Ντομινγκίτο.
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI