Πέθανε ο γκολκίπερ της εθνικής Κουρασάο στο ξενοδοχείο της ομάδας
NewsroomΣτο πένθος βυθίστηκε το Κουρασάο, καθώς ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας υπέστη ανακοπή καρδιάς και πέθανε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή περίπου δύο 24ωρα πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Αϊτή (Τετάρτη 11/9, 01.00).
Ο 31χρονος Ζαϊρζίνιο Πίτερ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του από συμπαίκτες του και μέλη της ομάδας. Οπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, την προηγούμενη ημέρα είχε παρουσιάσει ξαφνική αδιαθεσία και εξετάστηκε από γιατρό στο Πορτ ο Πρενς της Αϊτής. Επέστρεψε στο ξενοδοχείο και στο δωμάτιό του, όπου όμως κατέληξε. Την τραγική απώλεια επιβεβαίωσε ο υπουργός Αθλητισμού του Κουρασάο, Έντουινγκ Σάρλες.
Ο Ζαϊρζίνιο Πίτερ γεννήθηκε στο Βίλεμσταντ το 1987, ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της εθνικής με την οποία μετρούσε 12 συμμετοχές και αγωνίστηκε στις ομάδες της πατρίδας του Ζουβέντους και Ντομινγκίτο.
- Έγραψε ιστορία η αποστολή Artemis II: Οδικός χάρτης του πιο φιλόδοξου σχεδίου της NASA και τι προοπτικές «ανοίγει»
- Δημήτρης Μελάς στο OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπήρχαν βουλευτές οι οποίοι ήταν πιεστικοί για τα αιτήματά τους
- Νέα «τορπίλη» Τραμπ προς Ιράν: «Μπορούμε να το τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα - Αυτή ίσως να είναι η αυριανή»
- Fuel Pass 2026: Ανατροπή στον τρόπο υποβολής των αιτήσεων μετά το «μαύρο» - Τι ισχύει πια με το ΑΦΜ