Αθλητισμός|10.09.2019 11:08

Αρης: Ξεκαθαρίζει το θέμα Γκούτι για το πόστο του προπονητή

Newsroom

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα (Τρίτη 10/9) για το θέμα του προπονητή, καθώς ο Αγγελος Χαριστέας θα έχει μία ακόμη συνομιλία, αυτή τη φορά τηλεφωνική, με τον Χοσέ Γκούτι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα είναι και η τελευταία, καθώς προηγήθηκαν δύο ακόμη ραντεβού στην Ισπανία και ο χρόνος πιέζει τους ανθρώπους του Αρη να κλείσουν το θέμα του προπονητή. Ακολουθούν, άλλωστε, δύο συνεχόμενα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, όπου έτσι κι αλλιώς θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή ο Τόλης Τερζής, αλλά και με ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Χαριστέας περιμένει την τελική απάντηση του Γκούτι στην πρόταση που του έχει κάνει, διαφορετικά θα θέσει σε λειτουργία το εναλλακτικό πλάνο. Τις τελευταίες μέρες έχει μιλήσει με δύο ακόμη προπονητές και τους έχει σε κατάσταση αναμονής και αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Γκούτι, που είναι ο εκλεκτός, τότε θα επιλέξει άμεσα τον νέο προπονητή του Αρη, ύστερα από συζήτηση που θα έχει με τον ισχυρό άνδρα του Αρη, Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι δύο τεχνικοί που βρίσκονται στη λίστα του Χαριστέα, έχουν συμφωνήσει σε όλα και απλά περιμένουν ένα τηλεφώνημα για να πιάσουν άμεσα δουλειά. Το πιθανότερο είναι ο νέος προπονητής της ομάδας να βρίσκεται την Κυριακή (15/9) στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης», ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα.

Super League 1ΑρηςποδόσφαιροπροπονητήςΓκούτι