Αθλητισμός|10.09.2019 13:10

ΠΑΟΚ: Ανατροπή με τον τεχνικό διευθυντή - Μένει ο Μάριο Μπράνκο!

Αντώνης Τσακαλέας

Η απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση τεχνικού διευθυντή έγινε, με τον Μάριο Μπράνκο να παραμένει στο πόστο του, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Πορτογάλος ήταν έτοιμος να παραδώσει και επίσημα τη σκυτάλη του, όμως στην τελευταία ευρεία σύσκεψη που διεξήχθη μέσω Skype υπό τον Ιβάν Σαββίδη, ολοκληρώθηκε, με τους πάντες να παραμένουν στις θέσεις τους.

Η αρχή της κουβέντας έγινε με γνώμονα την αποτυχία του «Δικεφάλου του Βορρά» να βρεθεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γεγονός που έχει επιπτώσεις τόσο στην εικόνα του συλλόγου όσο και στα οικονομικά του. Ο Ιβάν Σαββίδης σημείωσε πως η αποτυχία δεν αγγίζει μόνο ένα πρόσωπο, αλλά ολόκληρο τον οργανισμό. Το τελευταίο διάστημα έλαβαν χώρα αρκετές συζητήσεις για την αλλαγή σκυτάλης στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τα δύο κύρια ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτά του Ζήση Βρύζα και του Λούμπος Μίχελ. Αμφότεροι, όμως, έχουν βρεθεί στο παρελθόν σε αυτήν τη θέση και εντός ΠΑΟΚ κανείς δεν πήρε τις «ψήφους εμπιστοσύνης» που θα έκαναν τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της αλλαγής σκυτάλη στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Μάριο Μπράνκο, από τη πλευρά του, τόνισε πως, εφόσον η διοίκηση το εγκρίνει, έχει τη διάθεση να παραμείνει, προκειμένου η ομάδα να ξεπεράσει ενωμένη τον «σκόπελο» του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Με αυτόν τον τρόπο πάρθηκε η απόφαση για άμεσο τερματισμό των συζητήσεων για την εξεύρεση νέου τεχνικού διευθυντή.

Παράλληλα, κομμάτι της σύσκεψης αφορούσε τις τελικές διεργασίες τόσο για το PAOK TV όσο και για την κάλυψη της θέσης του υπεύθυνου Επικοινωνίας, που έχει μείνει ανοιχτή μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Κυριάκου. Και στα δύο μέτωπα αναμένονται ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςποδόσφαιροΜάριο ΜπράνκοSuperLeague