Αθλητισμός|10.09.2019 11:43

ΑΕΚ: Προετοιμάζεται σχέδιο για ΑΕΚ TV εφόσον αποχωρήσει από τη Nova!

Newsroom

Τα βήματα του ΠΑΟΚ, που αποφάσισε να μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες μέσα από το PAOK TV, είναι έτοιμη να ακολουθήσει και η ΑΕΚ. Η Ενωση δείχνει διατεθειμένη να τραβήξει το σχοινί στα άκρα και να αποχωρήσει από τη Nova, σε περίπτωση που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Forthnet

Φαίνεται πως το πετυχημένο εγχείρημα του ΠΑΟΚ δείχνει τον δρόμο στην ΑΕΚ και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες σκέψεις για τη δημιουργία ιντερνετικής τηλεόρασης, καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες σε περίπτωση που σπάσει το συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι. 

35 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά»

Στο μεταξύ, το κόστος της κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς» έχει φτάσει μέχρι στιγμής στα 35 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», που επισημαίνει πως μέχρι το τέλος του έτους, όταν και θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του στεγάστρου, η συνολική επένδυση θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο ως την ολοκλήρωση του έργου, ενώ, όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ένα μεγάλο ποσό έχει διατεθεί ήδη από την ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου, χωρίς εκταμίευση κάποιου δανείου. Η ΑΕΚ δεν έχει λάβει ακόμη χρήματα από την επιχορήγηση των 20 εκατ. ευρώ της περιφέρειας, παρά μόνο 500.000 ευρώ ως πίστωση από τη δόση των 3 εκατ. ευρώ που ήταν προγραμματισμένη για το 2019.

PAOK TVNovaτηλεοπτικά δικαιώματαSuperLeagueποδόσφαιροΑΕΚ