Αθλητισμός|11.09.2019 00:00

Η Τατιάνα Γκουσίν απέσυρε τη συμμετοχή της από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα

Newsroom

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε τις τελευταίες ημέρες η Τατιάνα Γκούσιν πήρε τη δύσκολη απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η πρωταθλήτρια του ύψους δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της στο γόνατο και το αποφάσισε.

Σε συνεννόηση με τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα, τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσα και την προπονήτρια της Ιωάννα Σιώμου αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στις 28 Αυγούστου σε αγώνα στην Ολλανδία.

Θα ετοιμαστεί για την πρόκριση στο Τόκιο

Η Γκουσίν θα συνεχίσει την αποθεραπεία κι έπειτα θα ξεκουραστεί προκειμένου να επιστρέψει υγιής στις προπονήσεις και να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Γκούσιν τον χειμώνα ξεπέρασε το 1,94 μ. και έπιασε το όριο για Ντόχα, ενώ στη διάρκεια της θερινής περιόδου ανέβηκε πάνω από το 1,88 μέτρα.

Μετά την αποχώρηση της Γκούσιν η ελληνική ομάδα αναμένεται να εκπροσωπηθεί με 15 συμμετοχές στο κορυφαίο ραντεβού του παγκοσμίου στίβου.

T

Τατιάνα ΓκούσινστίβοςΣπορΠαγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου