Αθλητισμός|10.09.2019 23:49

Εθνική Ελπίδων: Λύτρωση με Μπουζούκη στο τέλος

Newsroom

Ενα γκολ του Γιάννη Μπουζούκη στο 80' αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην Εθνική Ελπίδων με 1-0 κόντρα στη Λιθουανία στο γήπεδο της Καλλιθέας. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα έφτασε έτσι τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στα προκριματικά του Euro 2021 και διατηρεί ακμαίες τις ελπίδες της για πρόκριση.

Η Εθνική ομάδα είχε δοκάρι στο 67' σε πλασέ του Δουβίκα, βγήκε μαζικά στην επίθεση για να πετύχει το χρυσό γκολ χάνοντας ευκαιρίες και τελικά τα κατάφερε στο 80'. Ο Λημνιός που είχε κληθεί στην Εθνική Ανδρών και ενσωματώθηκε τελευταία στιγμή στην Ελπίδων καθώς δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Λιχτενστάιν, «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα από αριστερά, έβγαλε την ασίστ στον Μπουζούκη και ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Νάτσος, Δημητρίου, Ευαγγέλου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπουζούκης (81' Μιλόγεβιτς), Μπαλογιάννης (90' Μπότος), Γαϊτανίδης (55' Νταβιώτης), Λημνιός, Καμπετσής (46' Δουβίκας). 

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (Ντονάτας Βενσεβίσιους): Κράπικας, Ουζέλα, Αρμαλάς, Σάρτκους, Στοκούνας, Σεσπλαούκις, Ανταναβίσιους (88' Ρομανάουσκας), Γιανκάουσκας (73' Βαρέικα), Μεγκελαίτις, Μιλάσιους (85' Κλονιούνας), Ντουμπίσκας (85' Αμιρζάν). 

Εθνική ομάδαποδόσφαιροΓιάννης ΜπουζούκηςΕθνική Ελπίδων