Αθλητισμός|10.09.2019 23:23

Μουντομπάσκετ 2019 - Προημιτελικοί: Πρόγραμμα, μεταδόσεις, live streaming

Newsroom

Μετά την πρόκριση της Ισπανίας επί της Πολωνίας και της Αργεντινής (του καταπληκτικού Λουίς Σκόλα) επί της Σερβίας στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2019, τέσσερις ακόμη ομάδες ρίχνονται στη μάχη των προημιτελικών στην 12η ημέρα της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα αρχίζει με την αναμέτρηση της ομάδας των ΗΠΑ με τη Γαλλία. Η Team USA μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Τσεχία, Τουρκία, Ιαπωνία, Ελλάδα και Βραζιλία και παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η Γαλλία μέχρι στιγμής έχει στην διοργάνωση μια ήττα στη φάση των «16» από την Αυστραλία.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η Αυστραλία είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι στη μαχητική Τσεχία που θέλει να συνεχίσει το ταξίδι… στο όνειρο έχοντας πετύχει ήδη αρκετές υπερβάσεις. Με αυτά τα δυο παιχνίδια ολοκληρώνεται η φάση των προημιτελικών ενώ οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε πως η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το νικητή του προημιτελικού ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γαλλία και η Ισπανία τον νικητή του αγώνα Αυστραλία - Τσεχία.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του Μουντομπάσκετ, όπως και το πανόραμα της διοργάνωσης

Το πρόγραμμα της 12ης ημέρας (11/9)

14:00 ΗΠΑ – Γαλλία (ΕRTSports)

16:00 Αυστραλία – Τσεχία (ERT Sports)

Μουντομπάσκετ 2019Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAμπάσκετ