Αθλητισμός|11.09.2019 09:10

ΠΑΟΚ: Η κρίσιμη προπόνηση ενόψει Ατρομήτου για Αουγκούστο και Καντουρί

Αντώνης Τσακαλέας

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 1, για την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δράσης σε συλλογικό επίπεδο, γεγονός που μετατρέπει την σημερινή προπόνηση για τους παίκτες και τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά» ως τη πλέον κρίσιμη σε επίπεδο πρώτων αποφάσεων με φόντο την 11άδα. Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει να δει την κατάσταση των Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Φερνάντο Βαρέλα.

Τα μέχρι τώρα νέα είναι θετικά και στα τρία μέτωπα, όμως αυτό που θέλει να διαπιστώσει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι τον βαθμό ικανότητας αυτών να πάρουν μέρος στο οικογενειακό διπλό τακτικής. Στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στη θέση των Βαρέλα, Αουγκούστο και Ελ Καντουρί, βρέθηκαν οι Ινγκασον, Μίσιτς και ΕσίτιΟ τελευταίος βρισκόταν χθες στην Ουκρανία, και αγωνίστηκε ως αλλαγή στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

Η ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση τεχνικού διευθυντή, έφερε την ενεργοποίηση του Μάριο Μπράνκο (ο οποίος βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός Τούμπας στα τέλη Αυγούστου) και πλέον επανεντάσσεται στη καθημερινότητα της ομάδας. Αν και υπήρχε έντονη οσμή αλλαγών, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να παραμείνει ως έχει το αγωνιστικό τμήμα, και όλοι μαζί να δουλέψουν με στόχο την αγωνιστική βελτίωση των «ασπρόμαυρων» και την απορρόφηση των κραδασμών που έφερε ο πρόωρος Ευρωπαϊκός αποκλεισμός.  

Ομάρ Ελ ΚαντουρίΠΑΟΚποδόσφαιροSuper League 1Ντάγκλας ΑουγκούστοΑτρόμητος