Αθλητισμός|11.09.2019 08:33

Ντένις Ρόντμαν: «Όλοι έχουμε δαίμονες, ο δικός μου ήταν το αλκοόλ» (vid)

Newsroom

Η άστατη ζωή του Ντένις Ρόντμαν, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, οι επιτυχίες του, οι σχέσεις του και φυσικά το μπάσκετ, οι Μπουλς, ο Μάικλ Τζόρνταν, οι Πίστονς απασχόλησαν το νέο ντοκιμαντέρ (της βραβευμένης σειράς του ESPN) «30for30» που έκανε πρεμιέρα στις 10/9 στις ΗΠΑ.

Μάικλ Τζόρνταν, Ντέιβις Ρόμπινσον Αϊζάια Τόμας, Ντέιβις Ρόμπινσον, Φιλ Τζάκσον, Τζον Σάλεϊ, Μπιλ Λαμπίρ και πολλοί άλλοι σκιαγραφούν στο ντοκιμαντέρ τον χαρακτήρα του «κακού παιδιού» του ΝΒΑ που ήξερε να προκαλεί όσο κανένας με τα καμώματα του και να απασχολεί την κοινή γνώμη πέραν του μπάσκετ με χίλιες  δυο… παλαβομάρες.

«Όλοι έχουμε τους δαίμονες μας, για μένα ένας από αυτούς ήταν το αλκοόλ (σ.σ. το 2014 είχε μπει σε κέντρο απεξάρτησης). Την δεδομένη στιγμή ο μοναδικός μου δαίμονας έχει να κάνει με την προσπάθεια στον εαυτό μου να δείξω πως είμαι καλός μπαμπάς για τα παιδιά μου», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο ESPN με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ του. «Δεν ήθελα ούτε χρήμα, ούτε δόξα, αυτό που ήθελα ήταν να νοιάζεται κάποιος για εμένα και να με αγαπάει. Ίσως μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ ο κόσμος να με καταλάβει λίγο καλύτερα».

Πάρτε μια γεύση από το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ντένις Ρόντμαν:

ΝΒΑΣικάγο ΜπουλςΝτένις ΡόντμανμπάσκετΝτιτρόιτ Πίστονς