Αθλητισμός|12.09.2019 12:04

Αρης: Ψάχνει προπονητή, αλλά έχει και αγώνα μπροστά του

Newsroom

Ο Αρης εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή (έχει καταλήξει στον Γερμανό Ένινγκ, σε έναν Ισπανό και εξακολουθεί να πιέζει τον Ουζουνίδη), έχασε όμως πολύτιμο χρόνο για να έχει τον αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να δουλέψει με τη νέα του ομάδα. Ολα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» περιστρέφονται γύρω από το νέο προπονητή, ωστόσο υπάρχει και ένα παιχνίδι!

Ο Αρης υποδέχεται την Κυριακή (15/9) τον Παναθηναϊκό κι έχοντας έναν βαθμό σε δύο αγώνες, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι έχει ανάγκη να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα όσες κι αν είναι δυσκολίες. Ο Τόλης Τερζής θα καθίσει στον πάγκο για δεύτερη φορά (το είχε κάνει και με επιτυχία πέρυσι στη Ριζούπολη στο διάστημα μέχρι να αντικαταστήσει ο Σάββας Παντελίδης τον Πάκο Ερέρα) και ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι.

Το ευχάριστο για τον Τερζή είναι ότι επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο φυσικός της ηγέτης, ο Φραν Βέλεθ, που έλειψε σημαντικά στα προηγούμενα παιχνίδια. Πάντως ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος είναι οι επιλογές που θα κάνει στην μεσοεπιθετική του γραμμή, καθώς έχει ετοιμοπόλεμους τους Ντιγκινί, Φετφατζίδη, Μαντσίνι, Λάρσον αλλά και τον Μπρούνο Γκάμα που άφησε οριστικά πίσω του τον τραυματισμό του.

Το πιθανότερο είναι να παίξει ο Μαντσίνι στον άξονα, θέση στην οποία μπορεί να αποδώσει και καλύτερα και να παίξουν στα «φτερά» οι Ντιγκινί και Φετφατζίδης. Στην άμυνα μία θέση παίζεται ανάμεσα στον Ρόουζ και τον Δεληζήση, καθώς ο πρώτος είχε διεθνείς συμμετοχές και μεγάλο ταξίδι με τον Μαυρίκιο.

ΑρηςSuper League 1ποδόσφαιρο