Αθλητισμός|12.09.2019 23:35

ΠΑΟΚ: Ετοιμος ο Βαρέλα ενόψει Ατρομήτου

Newsroom

Τα πρώτα μηνύματα για την επιστροφή τού Φερνάντο Βαρέλα στην αγωνιστική δράση είχαν έρθει από την Τετάρτη, και σήμερα ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Ο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει πλέον τον κορυφαίο αμυντικό της περσινής σεζόν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στον μεσοσπόνδυλο που είχε παρουσιαστεί  κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο.

Οσον αφορά τούς Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο, αμφότεροι ανέβασαν ρυθμούς και ακολούθησαν συγκεκριμένες ασκήσεις ως τεστ ετοιμότητας, και στην προπόνηση της Παρασκευής θα επιδιώξουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς. Η αδυναμία τους να πάρουν μέρος στις μέχρι τώρα προπονήσεις έχει «ψαλιδίσει» τις πιθανότητες παρουσίας τους στη 18άδα, αν και οι αποφάσεις τού Αμπέλ Φερέιρα θα ληφθούν σήμερα.

Η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου του Βορρά» θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στις 10:15, και ακολούθως η αποστολή θα ταξιδέψει για την Αθήνα, καθώς η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο (14/9, 19:00, ΕΡΤ) είναι αυτή με την οποία ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League 1

Φερνάντο ΒαρέλαΑτρόμητοςSuper League 1ΠΑΟΚ