Αθλητισμός|12.09.2019 23:22

Ένας 18χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα

Newsroom

Αν τα κατορθώματα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μέσα στα γήπεδα είναι δύσκολο να μπουν σε ένα βιβλίο, τότε τα εξωγηπεδικά του κατορθώματα δύσκολα θα χωρούσαν σε μία εγκυκλοπαίδεια με πολλούς τόμους.

Ο -κατά πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις στήλες των lifestyle περιοδικών και ειδικά τις σκανδαλοθηρικές αγγλικές σελίδες, με τη Sun να είναι η πρώτη που τρέχει να καλύψει κάθε νέο που έχει ροζ απόχρωση.

Μία τέτοια ιστορία φιλοξενεί η αγγλική ιστοσελίδα, με τον Σαντιάγκο Λάρα να υποστηρίζει σε τηλεοπτικό σόου πως είναι γιος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Όπως τονίζει ο ίδιος, η μητέρα του γνώρισε τον θεό του ποδοσφαίρου από έναν φίλο του και δεν αποκάλυψε τίποτα μέχρι σήμερα για να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η μητέρα τού Λάρα πέθανε πριν από μερικά χρόνια από καρκίνο και - όπως αποκαλύπτει ο 18χρονος - ο πατέρας του έμαθε την αλήθεια μία εβδομάδα πριν πεθάνει η γυναίκα του. 

Ο Μαραντόνα έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο, ενώ έχει αναγνωρίσει ακόμα 3 παιδιά από σχέσεις που είχε κατά τη διάρκεια της ζωής του. Αν ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί απομένει να φανεί στο μέλλον. 

ποδόσφαιροΝτιέγκο Μαραντόνα