Αθλητισμός|13.09.2019 09:44

Ολυμπιακός: Επαφές για επέκταση του συμβολαίου του Ελαμπντελαουί

Newsroom

Διανύει την έκτη του σεζόν στον Ολυμπιακό κι είναι πλέον απ' τις... παλιοσειρές της ομάδας. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει ένας εκ των πιο σταθερών σε απόδοση παικτών των «ερυθρόλευκων» που θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αφού αποτελεί την εγγύηση και μια σταθερά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει σε πολύ καλό κλίμα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει καταθέσει πρόταση στον Νορβηγό άσο για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και θα ακολουθήσουν κι άλλες επαφές, αλλά και στις δυο πλευρές υπάρχει διάθεση για να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια. Πάντως στον Ολυμπιακό θέλουν να έχουν κλείσει το ζήτημα μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου προτού ο παίκτης εισέλθει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, οπότε και θα είναι ελεύθερος για να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, δίχως οικονομικό όφελος για τους Πειραιώτες.

Ομάρ ΕλαμπντελαουΐποδόσφαιροΟλυμπιακός