Αθλητισμός|14.09.2019 09:05

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Ο ένας για το... ρόδι, ο άλλος για το σερί

Αντώνης Τσακαλέας

Στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League 1, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Περιστερίου (19:00, ΕΡΤ Sports), με τους γηπεδούχους να θέλουν να σπάσουν το ρόδι για την τρέχουσα σεζόν μετά τις δυο ισοπαλίες στα πρώτα παιχνίδια, και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να θέλει να τριτώσει το καλό μετά την αξιοποίηση της έδρας του στις δυο πρώτες αγωνιστικές με Παναιτωλικό και Πανιώνιο.

Με τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ομάρ Ελ Καντουρί να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων». Ο Βραζιλιάνος και ο Μαροκινός είδαν τα ονόματά τους στη λίστα των ποδοσφαιριστών που ταξίδεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (13/9) για την Αθήνα.

Στη λίστα των απόντων δεν βρίσκεται πια και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην 11άδα. Οι 19 που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Ντόουγκλας, Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Ακπόμ. Εκτός δράσης παραμένουν οι Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο. 

Με Χαρίση αλλά χωρίς Γκάλο, Μέγερι

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (13/9) ο Ροντρίγκο Γκάλο έκανε την πρώτη του προπόνηση, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου λίγες ώρες νωρίτερα. Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται για τη σημερινή αναμέτρηση από τον Γιάννη Αναστασίου, όπως και οι Κιβρακίδης, Μέγερι και Ανδρούτσος.

Την αποτελούν οι : Θεοδωράκης, Βέλλιος, Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Μανδάς.

Super League 1ΠΑΟΚποδόσφαιροΑτρόμητος