Αθλητισμός|14.09.2019 10:14

Σέντρα στην 3η αγωνιστική με «μάχες» σε Περιστέρι, Ηράκλειο και Φάληρο

Newsroom

Επειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων η Superleague επιστρέφει με την 3η αγωνιστική. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια καθώς σιγά σιγά η μάχη θα φουντώνει καθώς οι ομάδες αρχίζουν να βγάζουν στο γήπεδο τον χαρακτήρα τους.

Η αυλαία θα ανοίξει στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ στο Ηράκλειο θα ακολουθήσει το ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό. Το μενού θα κλείσει στο Νέο Φάληρο με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Στο Περιστέρι θα διεξαχθεί «μάχη» ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ (19.00, ΕΡΤ Sports HD). Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει μέχρι στιγμής δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ψάχνει την πρώτη του νίκη σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κιβρακίδη, Μέγιερι και Ανδρούτσου, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ στη διακοπή είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» από την πίεση που συσσωρεύτηκε εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Δικέφαλος έχει κάνει το 2/2 θέλει να διευρύνει το σερί του, αλλά και να παρουσιάσει καλύτερη εμφάνιση. Ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει τους Βαρέλα, Ελ Καντουρί και Αουγκούστο, οι οποία προπονήθηκαν και βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός

Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό (19.15, Novasports 2HD). Οι Κρητικοί πέρασαν από δύο δύσκολες έδρες με ισοπαλία στο «Κλ. Βικελίδης» και διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους θα ψάξουν μία σημαντική νίκη που θα τους φέρουν στους επτά βαθμούς. Ο Γιώργος Σίμος δεν υπολογίζει μόνον τον Ζόουζα Φερέιρα, ενώ στην αποστολή πρόλαβαν να μπουν Γιαννούλης και Μεγιάδο, αφού προπονήθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη.

Είναι νωρίς να πούμε για τον Παναιτωλικό ότι βρίσκεται με την πλάτη... στον τοίχο, αλλά σίγουρα οι δύο ήττες στην εκκίνηση της Superleague τον φέρνουν σε μία δύσκολη θέση. Το θετικό αποτέλεσμα στο «Γεντί Κουλέ» είναι μονόδρομος, προκειμένου να μην παραμείνει η ομάδα του Αγρινίου κολλημένη στους μηδέν βαθμούς. H αποστολή του Παναιτωλικού δεν έχει εκπλήξεις και απουσίες, ενώ συμπεριελήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Αριγίμπι και Σιέστεντ.

Ολυμπιακός - Βόλος

«Πρόβα» Champions League κάνει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Βόλο (21.30, Novasports 1HD). Η ομάδα του Πειραιά έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας θα ψάξει να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο. Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στο μυαλό του και το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Τότεναμ, οπότε θα υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα, όπως επίσης και οι Σουντανί, Κούτρης και Μπρούνο που έχουν μείνει εκτός από τη λίστα του Champions League.

Ο Βόλος αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι νεοφώτιστοι κέρδισαν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη, ενώ στο πρώτο εντός έδρας τους ματς στη μεγάλη κατηγορία επικράτησαν με 1-0 του Άρη. Τώρα η ομάδα του Χουάν Φεράντο είναι έτοιμη να φέρει εις πέρας ακόμη μία δύσκολη αποστολή σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι το «Γ. Καραϊσκάκης». Η αποστολή του Βόλου αποτελείται από τους Γκαραβέλη, Μελίσσα, Φερράρι, Τσαούση, Λύρατζη, Μήτογλου, Δημόπουλο, Διαμαντή, Μαξ, Τσοκάνη, Μουνίθ, Ηλιόπουλο, Ατιάτ, Τόρρες, Ζοάο, Μυστακίδη, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ και Μάντζη.

Πηγή: sdna.gr

ΟλυμπιακόςSuper League 1Βόλος ΝΠΣΑτρόμητοςΠΑΟΚΠαναιτωλικός